- کد خبر: 207
- گروه خبری : کود و کمپوست
- تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2023
راه های سریع و آسان برای ایجاد کمپوست عالی
کمپوست پایه و اساس یک باغ سبزی پر رونق است. در واقع، انبوه کمپوست چیزی جز کیمیاگری باغبانی نیست و زباله های باغ و ضایعات آشپزخانه را به مواد مغذی خوبی تبدیل می کند.
کشت و کال – اگر هنوز کمپوست نمیکنید، اکنون زمان خوبی برای شروع است. اگر هستید، پس شاید جایی برای بهبود وجود داشته باشد. توصیههای زیادی در مورد بهترین راهها برای انجام این کار وجود دارد، اما واقعاً کمپوست کردن نیازی به پیچیدهتر بودن ندارد. بنابراین همچنان که با راهنمای خود برای ساخت کمپوست زیبا و خاکی به صورت رایگان – سریع و کارآمد، به اصول اولیه باز می گردیم.
بازی
راه اندازی کمپوست شما
برای باغ های کوچکتر، یک سطل کمپوست محصور ساده این کار را انجام می دهد. سطل های کمپوست با کناره های ضخیم تر و عایق تر به جذب گرما و سرعت بخشیدن به فرآیند تجزیه کمک می کند، در حالی که کمپوست های چرخشی ممکن است برای باغ های بزرگتر که در آن مواد زیادی در یک حرکت تولید می شود، مناسب باشند.
با این حال، تودههای کمپوست غیرقابل کنترل ساده به همان خوبی کار میکنند. توده های بزرگتر کارآمدتر هستند زیرا مرکز کمپوست بهتر از سرما عایق می شود.
محصور کردن انبوههایی با کنارههای ساخته شده از پالتهای قدیمی یا دیگر چوبهای تغییر کاربریدادهشده راهی عالی برای نگهداشتن وسایل و عایقبندی بهتر است. یک انبوه کمپوست عالی است، اما اگر فضایی برای دو یا چند کپه دارید، در حالت ایدهآل در کنار یکدیگر، این کار میتواند کل فرآیند را حتی آسانتر کند – در مورد اینکه چرا بعداً بیشتر میشود.
«کمپوست
یک سطل کمپوست خوب است، اما دو، سه – یا حتی چهار! – بهتر است
نحوه کمپوست کردن
توده کمپوست ایدهآل دارای ترکیبی از «سبز» تازه و «قهوهای» خشکتر، چوبی یا فیبری است. سبزی ها شامل بریده های چمن، علف های هرز، ضایعات آشپزخانه و بیشتر محصولات مصرف شده است. قهوهایها شامل هرسهای چوبی، بقایای محصولات سختتر مانند ساقههای گوجهفرنگی یا ساقههای ذرت، برگهای افتاده و همچنین کاغذ و مقوای خرد شده است.
در یک دنیای ایده آل، شما باید نسبتی بین دو سوم قهوه ای به یک سوم سبز را هدف قرار دهید. در واقع دستیابی به این ترکیب دقیق سخت است، بنابراین نگران آن نباشید! بهتر است چیزهایی را همانطور که دارید به مجموعه خود اضافه کنید و این ترکیب ایده آل را در ذهن خود نگه دارید.
مواد را به محض تولید اضافه کنید. اگر خشک هستند، در حین اضافه کردن آنها، آنها را مرطوب کنید تا فرآیند شروع شود. مواد حجیم تر را برش دهید تا سطح سطح آنها افزایش یابد، که به تسریع تجزیه کمک می کند. یک خردکن هرس های چوبی را کوتاه تر می کند. مقوا روشی عالی برای افزودن رنگهای قهوهای بیشتر است، اما مطمئن شوید که مقوای ساده است – هیچ یک از آن مواد با روکش براق نیست – و قبل از اضافه کردن، آن را به تکههای کوچکتر خرد یا پاره کنید.
«کمپوست
سعی کنید در توده کمپوست خود تعادل سبز و قهوه ای را به خوبی حفظ کنید
کپه های خیس یک شکایت رایج است و بهترین راه برای جلوگیری از آن، جایگزین کردن مواد مرطوب تر مانند بریده های چمن تازه با مواد خشک تر مانند مقوا، برگ های بادکش یا بقایای محصولات چوبی تر است. مخلوط به دست آمده باید مرطوب باشد اما مرطوب نباشد. می توانید مقدار کمی خاکستر چوب را نیز روی کپه بپاشید، اما باید خاکستر چوب باشد – بدون خاکستر زغال سنگ.
چیز دیگری که باید از آن اجتناب کرد ریختن تعداد زیادی برگ به یکباره روی توده کمپوست است که واقعاً می تواند سرعت کار را کاهش دهد. بنابراین آنها را در مقادیر کم، همراه با مقدار زیادی مواد سبز تازه اضافه کنید، یا آنها را به طور جداگانه در طی یک یا دو سال کمپوست کنید تا قالب برگ درست شود.
یکی از راههایی که میتوانید واقعاً کمپوستسازی خود را شارژ کنید، این است که موادی با محتوای نیتروژن بسیار بالا اضافه کنید. کود حیوانی یا بستر حاصل از جوجه ها یا حیوانات خانگی گیاه خوار مانند خرگوش یا خوکچه هندی به ویژه در تجزیه واقعاً قوی است. گزنه یکی دیگر از تقویتکنندههای عالی است، در حالی که ادرار یک فعال کننده معروف کمپوست است – آن را مستقیماً یا به صورت عدلهای کاه خیسشده با ادرار اضافه کنید.
«سطل
علف های هرز چند ساله باید قبل از کمپوست در آب غرق شوند
چه چیزی نباید کمپوست شود
از ضایعات غذای پخته شده و محصولات حیوانی مانند گوشت و لبنیات که می توانند موش ها را جذب کنند خودداری کنید. اگر موش ها در منطقه شما مشکل ساز هستند، بهتر است از اضافه کردن پوست سیب زمینی که یک میان وعده مورد علاقه است خودداری کنید. علف های هرز تا زمانی که دانه نزنند خوب است که روی توده بروند، اما از ریشه علف های هرز چند ساله خطرناک مانند علف های هرز پرهیز کنید. اینها را به طور جداگانه کمپوست کنید، بدون نور، یا آنها را در یک سطل آب برای چند هفته غرق کنید تا کاملاً بمیرند، سپس شیب حاصل را روی کپه خود بریزید.
“پیچ
چرخاندن کمپوست شما واقعاً باعث پختن آن می شود
کمپوست سازی سریعتر
فرآیند کمپوست سازی به هوای زیادی نیاز دارد تا همه میکروب های مسئول بتوانند تنفس کنند. یکی از بهترین راه ها برای انجام این کار این است که پس از پر شدن کپه، همه مواد خود را مخلوط یا برگردانید. این کار هوای بیشتری را وارد می کند و تمام آن قهوه ای ها و سبزها را با هم مخلوط می کند. نتیجه یک زندگی جدید است زیرا انبوه کمپوست یک بار دیگر گرم می شود تا همه چیز را در زمان دوبرابر پوسیدگی به پایان برساند. اینجاست که داشتن بیش از یک پشته کار را آسانتر میکند، زیرا میتوانید به سادگی مواد را در یک سطل انتظار حفر کنید و سطل تازه خالی شده را دوباره رها کنید.
حاضرم یک بار دیگر پر کنم
تودههای کمپوست که مخلوط شدهاند نیز محصول نهایی ظریفتری میدهند، و پخش کمپوست را بسیار آسانتر میکنند، که همه تلاشها را ارزشمند میکند.